EKENÄS KVARN - HOLISTISK MASSAGE 2018


MASSAGE BEHANDLINGAR   Juni, Juli  Augusti 2017

Behöver du en avslappnande massage, en rehabiliterande behandling eller bara fylla på må bra kontot är du varmt välkommen att boka tid. 
Jag kommer att vara på Ekenäs kvarn & ge behandlingar på Lördagar & Söndagar.
Du bokar tid hos Sara i cafeét och du betalar 650 kr för 60 min & 850 kr för 90 min.
Jag är utbildad och certifierad massageterapeut och kan ge dig en skön och avslappnande massage eller behandla skador och obalanser i kroppen med massageterapi beroende på vad du behöver.
Massage & Massageterapi 
Massage är en effektiv, skön och avslappnande behandling som har både en
rehabiliterande och förebyggande effekt för kropp och själ. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva. Den frisätter ”lugn och ro- hormonet” oxytocin och smärtstillande hormonet endorfin i vår kropp, vilka gör att vi blir lugna och mer avslappnade.
Massageterapi löser muskelspänningar och töjer strama muskler och ökar på så sätt rörligheten. Blodcirkulationen till spända, ömma muskler ökar ordentligt och bidrar till smärtlindring, avspänning och läkning. 
                                
                                                            Varmt välkomna! 
Om du har frågor eller önskar ytterligare information, är du välkommen att skicka ett mail till lotta.ilona@gmail.com www.ashtangayogalotta.blogspot.com 


YOGA I BLACKSTA

YOGA i BLACKSTA HÖST/ VINTER 2018 med   Jessica Obrelius &  Lotta Bertilsson Under hösten/ vintern 2018/ 2019 har du möjl...